پایگاه تخصصی نجوا
هیچ بى نیازى مانند عقل و هیچ فقرى مانند جهل و هیچ میراثى همچون ادب و هیچ پشتیبانى مانند مشورت نیست. امام علی(ع)
چهار شنبه 14 دی 1390برچسب:, :: 12:38 ::  نويسنده : مهدی       

اجانب در کمین اند، انها نخوابیده اند شما نباید بخوابید، باید هوشیار باشید. آنها مشغول نقشه هستند . از طریق های مختلف با فرم های مختلف. امام خمینی(ره)

بقیه در ادامه ی مطلب 



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 آبان 1390برچسب:, :: 20:30 ::  نويسنده : مهدی       

موسس سایت افشاگر ویکی لیکس در اظهاراتی شبکه اجتماعی فیسبوک را یک ابزار جاسوسی برای آمریکا توصیف کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، “جولیان آسانگ” در مصاحبه اخیر خود با سایت “راشا تودی” گفت: فیسبوک تنفرآمیزترین ابزار جاسوسی است که تاکنون خلق شده است.

به گفته آسانگ فیسبوک یک گنجینه اطلاعاتی بسیار بزرگ از نام و سوابق افراد است که کاربران آن را به شکل داوطلبانه در اختیار این شبکه اجتماعی قرار می دهند، ولی این ابزار توسط دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مورد بهره برداری قرار می گیرد.

آسانگ در بخش دیگری از مصاحبه خود گفت: هر کس که نام و مشخصات دوستان خود را به شبکه اجتماعی فیسبوک اضافه می کند باید بداند که به شکل رایگان در خدمت دستگاه های اطلاعاتی آمریکاست و این گنجینه اطلاعاتی را برای آنها تکمیل می کند.

آسانگ مدعی نیست که دستگاه های اطلاعاتی آمریکا شبکه اجتماعی فیسبوک را می چرخانند ولی به عقیده وی دسترسی این دستگاه ها به اطلاعات ذخیره شده در فیسبوک آن را به یک ابزار خطرناک بدل کرده است.



به اعتقاد آسانگ، موضوع این نیست که فیسبوک را دستگاه های اطلاعاتی آمریکا هدایت می کنند. مسئله این است که دستگاه های اطلاعاتی آمریکا می توانند با روش های حقوقی و یا سیاسی این شبکه اجتماعی را تحت فشار قرار دهند.

وی در بخش دیگری از مصاحبه خود به مدارک و اسناد محرمانه دولت آمریکا که توسط ویکی لیکس افشا شده اند اشاره کرده و گفت که مدارک بسیار مهم هنوز برملا نشده اند.

آسانگ گفت: ما تاکنون فقط مطالب مخفی و طبقه بندی شده را افشا کرده ایم . تاکنون اسناد بسیار محرمانه به دست ما نیافتاده است. مطالب و مدارک واقعا شرم آور و بسیار مهم و جدی هنوز در اختیار ما قرار نگرفته ولی یک چنین مطالبی واقعا وجود دارد.


جولیان آسانگ در پایان این مصاحبه با حمله شدید به صنعت رسانه های گروهی گفت که اخبار و مطالب آنها به شدت کنترل شده و غیرواقعی هستند و عملا برای جلوگیری از وقوع جنگ و یا برکنار کردن دولت ها و سیاستمداران فاسد و خودکامه کاری انجام نمی دهند.

آسانگ افزود: به نظر من رسانه های گروهی موجود در کل آنقدر بد هستند که گاه آدم فکر می کند شاید بدون وجود آنها ما می توانیم دنیای بهتری داشته باشیم.

از تابناک

حقایقی تلخ از فیس بوک :



طبق مقرراتی که حین ثبت نام در فیس بوک پذیرفته اید، «فیس بوک مالک تمامی اطلاعاتی است که در اختیار آن می گذارید» و از این رو می تواند هرگونه که صلاح می بیند، از آنها استفاده کند.

برای مثال فیس بوک می تواند اطلاعات شما را به سازمان های مختلف بفروشد، عکس های شما را منتشر کند یا ایده های تجاری تان را استفاده کند. و این کار از نظر قانونی هیچ منعی ندارد.

این امر ممکن است هم اکنون برای شما بی اهمیت جلوه کند، ولی ارزش این اطلاعات را در بیست سال آینده در نظر بگیرید: زمانی که موقعیتی مهم از نظر سیاسی/اجتماعی/ اقتصادی دارید و یک جمله یا عکس از شما در جوانی می تواند اعتبار شما را از بین ببرد.

یا به زمانی فکر کنید که در یک معامله سیاسی، که معمولا مردم در آن ضرر می بینند، اکانت های کاربران مخالف یک دولت به آن دولت فروخته شود

Application

یا اپ، نرم افزارهای جانبی فیس بوک هستند. همانطور که حتما دیده اید، قبل از استفاده از یکی از این اپ ها، فیس بوک به شما هشدار می دهد که این اپ اجازه دسترسی به اطلاعاتی از پروفایل شما دارد. برای مثال، شما موافقت می کنید که یک اپ بتواند به تمامی دیوار شما یا عکس های شما دسترسی داشته باشد.

این اجازه دسترسی، صد در صد به معنای دزدیده شدن اطلاعات نیست، ولی به این نکته باید توجه کنید که: «تیم فیس بوک نظارتی بر نحوه عملکرد این اپ ها ندارد»، یعنی یک اپ می تواند اطلاعاتی که به آن دسترسی دارد را بدزدد و مورد سواستفاده قرار دهد، و تنها در صورتی که این موضوع تشخیص داده شده یا گزارش شود، فیس بوک جلوی آن اپ را میگیرد.

نظیر این اتفاق قبلا نیز افتاده است و چه بسا هم اکنون نیز در حال رخ دادن است و کسی متوجه آن نیست یا به خاطر حفظ اعتبار فیس بوک از انتشار خبر آن جلوگیری شده است.

برای روشن تر شدن قضیه، یک مثال را بررسی می کنیم:

من به عنوان یک فرد آشنا با برنامه نویسی، می توانم به سادگی یک اپ درست کنم که شامل یک کوییز می باشد. در کنار این کوییز، این قابلیت را قرار می دهم که تمامی استتوس ها و لینک های شما در دیتابیس دیگری در اینترنت کپی شود. با استفاده از این اپ، بدون متوجه شدن شما، تمامی این اطلاعات در اختیار من قرار خواهد گرفت و می توانم از آنها در جهت به خطر انداختن سلامت یا اعتبار شما استفاده کنم

درآمد فیس بوک

بیشتر درآمد فیس بوک از تبلیغات است. در سمت راست هر صفحه شاهد تبلیغاتی هستیم که فیس بوک به ازای هر کلیک بر روی آنها، هزینه ای از سفارش دهنده تبلیغ دریافت میکند. این هزینه، بر اساس مخاطبان متفاوت است. برای مثال، اگر مخاطبان تبلیغ از ایالات متحده آمریکا و بالای ۱۸ سال سن داشته باشند، هر کلیک روی تبلیغ ۱٫۴۵ دلار هزینه خواهد داشت! کافیست روی یکی از همین تبلیغ های سمت راست کلیک کنید تا ۱-۲ دلار از جیب صاحب تبلیغ بکاهید و به حساب فیس بوک بریزید.

شرایط سرویس دهی

Terms of Service

البته که هیچ کدام از ما حوصله خواندن ۲۰-۳۰ صفحه شرایط استفاده از فیس بوک یا هر نرم افزار دیگر را نداریم با زدن دکمه

I Agree

از آن رد می شویم. ولی توجه داشته باشید که تمام سواستفاده هایی که در دو قسمت قبل ذکر شد از طرف فیس بوک قانونی بوده، زیرا هرکدام از آنها دقیقا در سند شرایط سرویس دهی آمده و شما آن را پذیرفته اید. همانند یک قرارداد.

Facebook Addiction Disorder

اختلال اعتیاد به فیس بوک

بله، همچین اصطلاحی بین روانشناسان رواج پیدا کرده است.

بدیهی ست که با استفاده بیشتر از فیس بوک، از کیفیت روابط اجتماعی واقعی و همچنین میزان تمرکز روی فعالیت های ذهنی (درس، کار، …) می کاهید.

ماندگاری اطلاعات در فیس بوک

اطلاعات فیس بوک یک-آپ گرفته می شوند. با پاک کردن اطلاعات خود از فیس بوک، این اطلاعات در حقیقت از بین نرفته و در بک-آپ ها موجود می باشند.

البته از طرف فیس بوک ذکر شده است که سعی می شود اطلاعات پاک شده پس از مدتی بک آپ ها نیز پاک شوند.

عدم امنیت قطعی اطلاعات

در نهایت اگر اطلاعات شما توسط فیس بوک به کسی فروخته نشد، از اپ های فیس بوک نیز در امان ماندید و … بدانید که همیشه احتمال هک شدن شما یا فیس بوک وجود دارد.

به عنوان مثال: در سال ۲۰۱۰، دولت چین برای مشاهده نامه های جیمیل برخی مخالفین و فعالین حقوق بشر آن کشور، سیستم های گوگل را هک کرد.

یا هک وب سایت گاکر

Gawker

که در آن پسورد ۱٫۴ میلیون کاربر لو رفت.

هک کردن اکانت یک شخص خاص نیز در صورت دسترسی به شبکه کابلی یا بی-سیم مورد استفاده (شبکه دانشگاه، مودم ای.دی.اس.ال، …) حتی نیاز به دانش فنی ندارد و با استفاده از نرم افزارهایی ساده قابل انجام است.



نتیجه گیری

با وجود این مقدار از تهدیدات در دنیای مجازی، عقل سلیم حکم می کند عاقلانه در این راه قدم برداریم. صرف داشتن تنظیمات پرایوسی، دنیای مجازی را امن تلقی نکنیم و از اشتراک گذاری مطالبی که ممکن است در آینده بر علیه ما استفاده شوند بر حضر باشیم. هم اکنون برخی مدارس و کمپانی های خارج از کشور، اطلاعات پروفایل فیس بوک را برای گزینش مورد استفاده قرار می دهند. بسیاری از دولت ها از اطلاعات فیس بوک به عنوان مدرک در دادگاه استفاده می کنند.

و مهم تر از همه، کسی از اهمیت اطلاعات به ظاهر بی ارزش پروفایل شما در بیست سال آینده خبر ندارد
 www.zohur.net/



ادامه مطلب ...


یک شنبه 24 مهر 1390برچسب:, :: 13:21 ::  نويسنده : مهدی       

فیس‌بوک (به انگلیسی: facebook) شرکت ایجاد کننده وب‌گاه فیس‌بوک است که در ۴ فوریه ۲۰۰۴ به وجود آمد.[۱]از شبکه‌های اجتماعی مجازی است که به واسطه آن میتوان با دوستانی که دارای حساب کاربری در فیس بوک هستند عکس، فیلم یا پیغام به اشتراک گذاشت. فیس بوک هم اکنون به طور رایگان در اختیار مردم جهان قرار دارد.

وب‌گاه فیس‌بوک بیش از پانصد میلیون کاربر دارد و هم‌اکنون به ۴۰ زبان از جمله پارسی[۵]، قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند.[۶]

محیط فیس‌بوک در واقع مجلسی از دوستان و آشنایان یک کاربر به‌شمار می‌آید. فیس بوک با ارائه امکان عضوگیری در تعداد بالا، به کاربران اجازه می‌دهد تا در هر لحظه دوستان جدیدی را به مجموعه دوستان خود اضافه کنند.[۷]

کاربران در فیس‌بوک دارای یک صفحه شخصی هستند. می‌توانند گروه تاسیس کنند و یا در گروه‌های دیگر عضو شوند. کاربران می‌توانند برای خود آلبوم عکس انتخاب کنند و افرادی را به لیست دوستانشان اضافه کنند.[۸]

کاربران می‌توانند برای یک هنرمند یا یک وب‌گاه و یا وبلاگ شخصی خود و شاید هم برای کالایی که تولید می‌کنند صفحه ای جداگانه طراحی کنند تا دیگران هم در آن صفحات عضو شوند و پیشنهادها و انتقادهای خود را ارائه دهند.[۹]

کاربران فیس‌بوک برای شما به پنج گروه طبقه‌بندی می‌شوند؛ دوستان، دوستانِ دوستان، اعضای هم‌شبکه، غریبه‌ها و کاربرانی که احیاناً بسته‌اید(بلاک کرده اید).[۱۰]

فیس‌بوک نرم‌افزارها، ابزارهای جانبی خاص و بازی‌های آنلاین گوناگونی دارد که کاربر می‌تواند با توجه به نیاز خود از آن‌ها استفاده کند.(در فیسبوک با نام Apps یاد شده است.)[۱۱]

جولیان آسانژ موسس وب سایت ویکی لیکس می‌گوید:

«فیس بوک تنفر آمیز ترین ابزار جاسوسی است که تاکنون ایجاد شده‌است. هر کس که نام و مشخصات دوستان خود را به شبکه اجتماعی فیس بوک اضافه می‌کند باید بداند که به شکل رایگان در خدمت دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکاست و این گنجینه اطلاعاتی را برای آنها تکمیل می‌کند.»[۱۲]

به گفته وی فیس بوک یک گنجینه اطلاعاتی بسیار بزرگ از نام و پیشینه ی افراد است که کاربران آن را به شکل داوطلبانه در اختیار این شبکه اجتماعی قرار می‌دهند ولی این ابزار توسط دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی آمریکا مورد بهره برداری قرار می‌گیرد. دسترسی این دستگاه‌های اطلاعاتی به اطلاعات ذخیره شده در فیس بوک آن را به یک ابزار خطرناک بدل کرده‌است.[۱۳]محتویات
۱ پیشینه
۲ فیس بوک در ایران
۳ کاربران فیس بوک در ایران
۴ ساخت فیلمی با محوریت فیس بوک
۵ کاربران
۶ درآمد
۷ منبع‌ها
۸ پیوند به بیرون

[ویرایش]
پیشینه

بنیان گذار فیس بوک جوانی به نام مارک زاکربرگ است که آن را در چهارم فوریه سال ۲۰۰۴ راه اندازی کرد. مارک زاکربرگ وب‌گاه فیس بوک را از اتاق خود در دانشگاه هاروارد آمریکا طراحی کرد و در تاریخ ۴ فوریه ۲۰۰۴ آن را به عنوان یک وب سایت اجتماعی ویژهٔ دانشجویان هاروارد راه اندازی کرد. اما سایت او فراتر از محدوده یک دانشگاه و دانشجویان آن، خیلی سریع مورد توجه قرار گرفت و چنان محبوب شد که تا آخر هفته دوم راه اندازی آن، بیش از نیمی از دانشجویان هاروارد درآن نام نویسی کردند و از آن به عنوان راهی برای ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کردند و در کوتاه مدت، میلیونها نفر در این سایت ثبت نام کردند.[۱۴]


[ویرایش]
فیس بوک در ایران

فعالیت فیس بوک در ایران فراز و نشیب‌های زیادی داشته‌است .فیس بوک قبل از سال ۸۸ دوبار فیلتر ودوباره آزاد شده بود .اما بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ دوباره فیلتر شد . مسئولان ایران علت فیلتر شدن را نقض حریم شخصی افراد در این سایت بیان می‌کنند. در حالی که منتقدان علت را استفاده ی معترضان به نتایج انتخابات سال ۸۸ از این سایت برای سازمان دهی و آپلود فیلم و تصاویر را علت فیلتر شدن آن در سال ۸۸ بیان می‌کنند.
[ویرایش]
کاربران فیس بوک در ایران

فیس بوک در ایران حتی بیش تر از کشور‌های غربی مورد توجه قرار گرفت و فیلتر شدن این سایت در ایران موجب کاهش کاربران آن در ایران نشده‌است . هم اکنون بسیاری از مردم ایران عضو این سایت بوده و با استفاده از (V.P.N (Virtual Private network و فیلتر شکن به این سایت دست پیدا می‌کنند و قانون فیلترینگ را زیر پا میگذارند.


[ویرایش]
ساخت فیلمی با محوریت فیس بوک
نوشتار اصلی: شبکه اجتماعی (فیلم)


در سال ۲۰۱۰ دیوید فینچر فیلمی را با نام شبکه ی اجتماعی(فیلم) در مورد فیس بوک و زندگی مارک زاکربرگ بنیانگذار این سایت ساخت.[۱۵]
[ویرایش]
کاربران

بر اساس آمار منتشر شده در ماه می‌۲۰۱۱ تعداد کاربران فیس بوک به بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر رسیده‌است که حدود ۷۰ درصد آن‌ها کاربران خارج از ایالات متحده هستند. بیشترین کاربران از کشور آمریکا هستند و در رتبه دوم کشور اندونزی قرار دارد. همچنین اکثر کاربران فیس بوک از قاره آمریکا هستند.[۱۶][۱۷]زمان تعداد کاربران روز سپری شده درصد افزایش
۲۶ اگوست ۲۰۰۸ ۱۰۰ میلیون ۱۶۶۵ ۱۷۸٫۳۸٪
۸ اوریل ۲۰۰۸ ۲۰۰ میلیون ۲۲۵ ۱۳٫۳۳٪
۱۵ سپتامبر ۲۰۰۹ ۳۰۰ میلیون ۱۵۰ ۱۰٪
۵ فوریه ۲۰۱۰ ۴۰۰ میلیون ۱۴۳ ۶٫۹۹٪
۲۱ جولای ۲۰۱۰ ۵۰۰ میلیون ۱۶۶ ۴٫۵۲٪
۵ ژانویه ۲۰۱۱ ۶۰۰ میلیون ۱۶۸ ۳٫۵۷٪

[۱۸]

[ویرایش]
درآمدسال سود افزایش
۲۰۰۶ ۵۲ میلیون دلار --
۲۰۰۷ ۱۵۰ میلیون دلار ۱۸۸٪
۲۰۰۸ ۲۸۰ میلیون دلار ۸۷٪
۲۰۰۹ ۷۷۵ میلیون دلار ۱۷۷٪
۲۰۱۰ ۲۰۰۰ میلیون دلار ۱۵۸٪

[۱۹]

[ویرایش]
منبع‌ها
↑ ۱٫۰ ۱٫۱ Seward, Zachary M.. “Judge Expresses Skepticism About Facebook Lawsuit”. ۲۰۰۷-۰۷-۲۵.The Wall Street Journal. Retrieved on ۲۰۰۸-۰۴-۳۰.
↑ Zuckerberg: Facebook Revenue Estimates Of $۱٫۱ Billion “Not So Far Off..”
↑ “Chatty Zuckerberg tells all about Facebook finances”. The Wall Street Journal. Retrieved on ۲۰۰۸-۰۳-۰۶.
↑ Sorensen, Chris. “Facebook employees”. ۲۰۰۸-۰۳-۰۷.Toronto Star. Retrieved on ۲۰۰۸-۰۳-۰۷.
↑ fa-ir.facebook.com.
↑ مدیا نیوز، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ مند نیوز، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ خراسان، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ خراسان، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ مدیا نیوز، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ مدیا نیوز، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ فیس بوک یک وسیله جاسوسی است
↑ فیس بوک یک وسیله جاسوسی است
↑ راسخون، بازدید: نوامبر ۲۰۰۹.
↑ شبکه ی اجتماعی. ویکی‌پدیا. بازدید در تاریخ می‌۲۰۱۰.
↑ تعداد کاربران فیس بوک از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت. وبگاه زوم‌ایت.
↑ آمار کاربران فیس بوک از ۷۰۰ میلیون نفر گذشت. وبگاه خبری دادنا.
↑ http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook#cite_note-34.35.36.37.6
↑ ^ Kincaid, Jason (۲۰۱۰-۰۶-۲۲). "Zuckerberg: Facebook Revenue Estimates Of $۱٫۱ Billion “Not So Far Off..”". TechCrunch. http://techcrunch.com/2010/06/22/facebook-revenues/. Retrieved ۲۰۱۰-۰۷-۱۳
 



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
درباره وبلاگ

سلام .به وبلاگ من خوش اومدین.امیدوارم که با خوندن مطالب لذت ببرید.البته بعداز خوندن مطالب نظریادتون نره.این وبلاگ موضوعات ومطالب متنوعی داره اعم از مذهبی،علمی،و.....
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دینی،داستان،ع





نويسندگان


ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 39
بازدید ماه : 64
بازدید کل : 4090
تعداد مطالب : 50
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1